ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

ДСБ скача на фирмите от строителната мафия, свързани с ДПС и ГЕРБ

Докато лидерът на ДСБ Радан Кънев доволно запретва ръкави

Темата Бойко Борисов не стои на масата за преговори. За нас е важна програмата на правителство, а след това идват на ред хората, които ще заемат съответните постове. Реформаторският блок иска действащо 43-то Народно събрание. Това обяви пред bTV лидерът на ДСБ и говорител на Реформаторския блок Радан Кънев.
„Трябва да влезем в преговорите с ГЕРБ с ясна позиция. Ние търсим гаранция за осъществяването на реформите. Важен е Реформаторският блок с резултата си. Разпад може да има само в главата на безумци. В блока има видими различия, но целта ни е да не ги замитаме под масата, а да се показват. Ние ще излезем днес с обща позиция. Позицията на ДСБ я има и днес ще я разберете. Общото в Реформаторския блок е повече от разликите. И няма да има проблем да има обща теза. Ние искаме ясни и прости неща. Искаме реформаторско управление, което да направи реформа в правосъдната система, да изкара истината за „Южен поток”, за КТБ, за промяна в обществените поръчки”, обясни Радан Кънев.

Той добави, че е добре да има нови лица начело на изпълнителната власт. „Ако участваме в правителство за спасение, край. Нищо ново няма да има. Ние търсим гаранция за осъществяване на реформите. Сега чакам да се чуе какво стои отсреща. За да спечелим ние, трябва да печелят нашите избиратели. Големите строителни фирми в страната са свързани с ГЕРБ и ДПС. Това е обществена тайна. Ако трябва да извиваме ръце, за да не печелят поръчки само три фирми, ще го направим”, добави той.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Противоконституционна ли е мярката за отнемане на коли от пияни и дрогирани шофьори?

Подкаст