ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Рецидивист нападна таксиметрова шофьорка, свил й 55 лв

САСДело Луканов белезници

23-годишен мъж нападна и заплаши с убийство таксиметрова шофьорка в Русе, съобщават от полицията в града.Мъжът наел таксито от стоянка на бул. "Липник" в посока Дунав мост. По време на пътуването по бул. "България" клиентът казал на водачката, че е изпуснала пресечката, при което тя се върнала с автомобила назад и спряла пред отбивка с черен път, посочена от клиента, но отказала да продължи по-нататък. В този момент мъжът я хванал с две ръце за врата, заплашил я, че ще я убие, ако не прави това, което й каже. Жената успяла да се отскубне от нападателя си, излязла от автомобила и побягнала през платното.

Извършителят взел от колата сумата от 55 лева и се оттеглил пеша по черния път. След издирване полицейските служители установили, че извършител на деянието е 23-годишен русенец, осъждан многократно за извършени престъпления от общ характер.

С прокурорско постановление на лицето е взета постоянна мярка за задържане.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Подкрепяте ли решението на депутатите да излязат в предизборна "ваканция", въпреки че според новата Конституция те трябваше да работят и да контролират служебния кабинет?

Подкаст