Сатанистки култ убил студентката в Търново?

сатаната

Сатанистки култ може да се окаже причина за смъртта на студентката във Велико Търново. 24-годишната Елена вероятно се е самоубила. Репортаж на TV7 показа опасна тенденция в старопрестолния град – окултизъм и мистериозни ритуали. Македонският свещеник Зоран Мамучевски обясни, че заиграването с тази материя е много опасно. Особено с дяволското число 666 или с поклоничество на Дявола.

Камерата показа икона на Св. Седмочисленици на свещения хълм Светна гора около която са палени огньове и са извършвани тайнствени ритуали. Имало е и танци. "Това всъщност не е икона. Направена е така, че да обърква хората", обясни свещеникът. Той предупреди, че окултизмът в Търново се разпространява все повече и са необходими мерки.
"Странните окултни ритуали, които се извършват на Света Гора, пред появилата се от нищото икона, се дължат на църковния вакум", твърди Зоран Мамучевски. Той обяснява случващото се с нуждата на българския народ от духовност и намира причините в невъзможността на църковната институция да достигне до българския народ и да задоволи тази му необходимост.   

При огледа по тялото на Елена следи от насилие не са открити. В стаята нямало предсмъртно писмо, но открили тест за бременност, бутилка кола на масата, носел се тежък мирис от силни цигари, най-вероятно марихуана. Взетите проби за изследване при аутопсията ще установяват каква е причината за смъртта на студентката.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Ще успее ли ГЕРБ да състави правителство с първия мандат?

Подкаст