ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Часовникът – бижуто на мъжа

1. Легендарната марка Zenith отбеляза 150-ата си годишнина с часовника Academy Georges Favre-Jacot. Шедьовърът от розово злато се отличава с уникален дизайн, многобройни функции и се предлага в лимитирана серия от 150 бройки.

2. Изумителният King Gold Carbon на Hublot  сякаш е създаден за президенти, премиери и короновни особи. Часовникът е от онези аксесоари, които неминуемо се превръщат във визитната картичка на собственика си.

3. Breguet Grande Complication Tourbillon е кръстен в чест на основателя на марката Абрахам Луи Бреге. Изисканият часовник  с корпус от розово злато и стилна каишка, е истинско изкушение на ценителите.

4. Cartier представя модела Tank MC Two Tone скелетон с резервна мощност от 72 часа. Новата версия е особено очарователена с комбинацията от розово злато и тъмносиви тонове.

5. Corum Admiral Cup AC-One 45 е най-новата интерпретация на часовник с над половин вековна история. Циферблатът е подреден в различни слоеве за ефектна, интригуваща, визуална дълбочина и се отличава с добра четливост и при лоша светлина.

6. Самонавиващият се World Time Collection Excellence Platine на Vacheron Constantin е с платинен корпус и показва 37 часови зони. Класическият дизайн е комбиниран с високотехнологични екстри. 

7.Girard-Perregaux – Traveller WW.TC Titanium DLC предлага резервна мощност от 46 часа и е водоустойчив на 100 м дълбочина. Червената стрелка за измерване на секундите контрастира изискано върху черния циферблат. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че правителство с ротационен премиер е способно да изведе за 18 месеца България от политическата криза?

Подкаст