ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Гадателка на боб: През февруари хората пак ще излязат на улицата, ще има смяна на правителството

Гюкчен

Драматична прогноза направи известната гадателка на боб Гюкчен пред БНТ за 2015 година. В предаването „Денят започна в неделя“ тя се оплака, че навръх Нова година някой й разбил офиса и откраднал от боба, който си била приготвила за гледане. Това, обаче, не е проблем за нея, тъй като тя може да гледа на всякакъв боб. „Дано им донесе щастие“, каза Гюкчен. Тя прогнозира, че 2015 година ще е първата успешна от последните три години насам.Според нея, два пъти в годината ще има природни катаклизми, но няма да бъдат толкова сериозни, колкото през 2014. Новата година, обаче, ще бъден бедна. „Февруари виждам хората пак да излязат на улицата“, каза Гюкчен. През март-април ще има смяна в кабинета. „Тази широка коалиция тръгва да се разпада февруари месец“, добави тя.

Подобни предсказания направиха и колегите й – астрологът Люмиер и нумерлогът Ели Маринова. „Българи, бързайте, особени тези, които сте в частния бизнес, до август използвайте доброто разположение на планетата Юпитер за вашия бизнес. След август ще има стагнация“, заяви Люмиер.

По думите му, годината ще бъде най-успешна за огнените знаци. Водните знаци ще имат проблеми в определени месеци, през които Меркурий ще променя движението си, което означава, че ще изисква от въпросните зодии да правят промени.

След 14 март Люмиер вижда природни катаклизми. В политическо отношение трудно ще бъде през май. „Може би тази година ще има избори 2 в 1“, каза още той. Според Ели Маринова, цифрата 8, която е сборът от цифрите 2015, означава, че тази година и проблемите и успехите ще са на едро. „Ще има превес политиката, не дипломацията“, каза тя и добави, че има опасност новата година да е по-напрегната от старата.

Нумерологът вижда природни катаклизми през август и април. „Март и април влизат в политиката нови лидери, може да има ремонт на кабинета“, прогнозира тя. Според нея, още от януари ще започне да се говори за влизане на България в Шенген, но цяла година няма да има яснота по въпроса.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Противоконституционна ли е мярката за отнемане на коли от пияни и дрогирани шофьори?

Подкаст