ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Страхил Ангелов: Фалитът на КТБ ще се отрази и на 2015-а

Страхил Ангелов - БСП

"През 2015 година най-голямата ми надежда е да има политическа стабилност в България", коментира пред Нова телевизия началникът на Клиниката по интензивно лечение в „Пирогов”проф. Милан Миланов. Попитани какво очакват да се случи през 2015 година проф. Миланов отговори, че за него 2014 година е била предсказуема. 

Според социалиста и бивш депутат от БСП Страхил Ангелов през тази година най-голямо отражение за България ще даде промяната на трасето на „Южен поток”. „Ще загубим много, не само пари”, каза той и допълни, че нито един голям проект не се е реализирал в страната през последните години. Другото събитие, което ще даде отражение и през тази година, е фалитът на КТБ.

Проф. Миланов коментираха и причините все повече българи да напускат България, за да търсят препитание в чужбина. 

„Никога няма да се съглася, че за едни такива действия е виновна държавата”, изтъкна проф. Миланов и попита дали има вече семейство в България? „Това е една единица, която съзнателно беше разрушавана в продължение на години. Тя живее без мисъл, защото дори и кучето гледа кученцата си до определени дни”, допълни той. Според него и милионер да си станал в чужбина, нищо не може да замени това, че не си до детето си. 

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Противоконституционна ли е мярката за отнемане на коли от пияни и дрогирани шофьори?

Подкаст