ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Това е парламент на подменения вот, обяви Велизар Енчев

Велизар Енчев

Патриотичният фронт влезе в една безпринципна коалиция. Ако трябва да говорим по-генерално, целият парламент е парламент на подменения вот. Това коментира депутатът Велизар Енчев пред Нова телевизия.

"Скандално бе поведението на колегите ми в псевдо Патриотичния фронт, които изневериха на идеите, с които влязохме в Народното събрание и измамиха избирателите. Моето поведение бе нормално", каза Енчев.

"Категорично твърдя, че тази измама на избирателите е мотивирана от определени интереси, които могат да доведат до парични потоци. Бе извършена цинична търговия около назначаването на Орхан Исмаилов за зам.-министър на отбраната", заяви вече независимият депутат.

"Подменен е и вотът на Реформаторския блок. Аз съм сигурен, че нито един гласувал за тях не е допускал, че ще се коалира с ГЕРБ. Другите измамени – Патриотичният фронт, които влязохме в НС с една програма, изцяло с платформата анти-ГЕРБ, сега подкрепят тяхната предизборна програма, която не отчита социалните нужди на обществото", обясни още Велизар Енчев.

Той е на мнение, че трябва да има предсрочни парламентарни избори – 2 в 1 с местните, именно заради подменения вот на българските избиратели.

"Липсата на морал в политиката докара до там нещата, че сме най-бедната държава в Европейския съюз. Когато се въведе морал в нея, когато думите и делата са едно цяло, тогава политиците ще могат да погледнат избирателите в очите", каза още Енчев.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кога очаквате сериозно да бъде намалена административната тежест в България?

Подкаст