ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Дъщерята на Весeлин Маринов с 4 бона заплата в РВД

дъщеря на Веселин Маринов

Дъщерята на близкия до ГЕРБ естраден изпълнител Веселин Маринов е настанена служебно да получава по 4000 лева месечно от хранилката на всички власти – "Ръководство на въздушното движение" (РВД). Държавното предприятие, което дава най-високите заплати в страната, отдавна е тих пристан за близки, роднини и любовници на депутати, министри и висши държавни чиновници. Новоизлюпената юристка Йоана Веселинова ще се разписва срещу заплата от 3000 лева, която с допълнителните екстри – купони за храна, пари за гориво и дрехи, е приблизително 4000 лева, съобщава bpost.

На фона на всеобщата беднотия в страната сумата е направо стряскаща. Върхът на цинизма е в това, че преди да бъде уредена на сладка служба в РВД, Йоана е скъсана на втората част от писмения изпит за адвокати и младши адвокати, показва справка в сайта на Висшия адвокатски съвет.

BPost.bg потърси новия генерален директор на държавната фирма Георги Пеев. Секретарката му обясни, че той е в командировка в чужбина. Заместникът му по административната дейност Илия Манолев пък има „много важни срещи през целия ден“.

Веселин Маринов е близък до зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов. Поради тази причина певецът редовно получаваше покани за участия в предизборни мероприятия на партията. В края на 2013 г. Маринов шокира почитателите си, заявявайки, че Цветан Цветанов  е „като принц от приказките с белия кон, който разнася светлина и доброта“.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че държавата беше достатъчно подготвена за първия по-сериозен сняг?

Подкаст