ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Бареков: Ще съдя медиите, които ме клеветят – нямам книжка и не шофирам.

ПарламнетКлетва на 43 - то Народно събраниеНиколай Бареков Ангел Джамбазки

"Медийните слуги на мафията и на олигархията продължават да изпълняват гнусните си поръчки срещу мен и моето семейство без задръжки и без какъвто и да е политически морал", заяви лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков.„Очевидно дъното е много дълбоко, защото всекидневно се тиражират по мой адрес нелепици, които не отговорят на истината. Поредният пример е тиражираната информация, която дори се позовава на мними очевидци, че съм предизвикал катастрофа“, коментира евродепутатът.

Ще посоча само един-единствен факт на онзи долен лъжец и клеветник, който е съчинил този информационен боклук: "Аз, Николай Бареков, не притежавам шофьорска книжка, не притежавам МПС и никога не съм управлявал автомобил през живота си! И макар, че в момента съм в Хелзинки на семинар на групата на Европейските консерватори и реформисти, помолих моите юристи да заведат дела за лъжа и клевета на стойност 300 хиляди лева срещу всички медии, които разпространяват този пасквил.

Призовавам медиите да не стават част от елементарното падение на моите опоненти и да анализират не дали тази гнусна измислица е истина, а кой и защо има полза от разпространението на шокиращи лъжи по мой адрес!", завърши Бареков.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че държавата беше достатъчно подготвена за първия по-сериозен сняг?

Подкаст