Виолина Маринова и “Банка ДСК” получиха международно признание

виолина маринова

Главният изпълнителен директор на "Банка ДСК" Виолина Маринова получи международно признание с номинацията си в категорията "Мениджър на годината" на наградите на международна организация Европейска бизнес асамблея (ЕБА) в Оксфорд. Маринова е отличена за значителния й принос  към развитието и успеха на ръководената от нея институция, за прилагането на най-добрите управленски практики и дейност в името на клиенитите и служителите.

Банка ДСК също е номинирана в категорията "Най-добро регионално дружество". Номинациите са резултат от внимателен подбор, извършен от аналитичните центрове на ЕБА. Банка ДСК е оценена за отличната й бизнес репутация, ефективна стратегия и продължаващо развитие и израстване.

Селекцията на топ мениджърите номинирани за мениджър на годината, се основава на сбор от критерии, като: представяне и ефективност на ръководената компания,  визия и лидерство, иновативност и креативност, професионализъм, изключителни мениджърски умения, етични бизнес стандарти и корпоративна социална отговорност.

Европейска бизнес асамблея ще обяви отличените компании и мениджъри на официална церемония, която ще се състои  на 21 април тази година в Лондон.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Откъде се информирате за предстоящия вот 2 в 1 на 9 юни?

Подкаст