ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Обществени поръчки

пари

Поставят Алеко в центъра на София

Конкурс за изработването на градска скулптурна композиция "Алеко Константинов" на бул. "Витоша" е обявила Столичната община. Скулптурите ще бъдат разположени в пешеходния участък между бул. "Патриарх Евтимий" и ул. "Хан Аспарух". Право на участие в надпреварата (до 8 май) ще имат всички български физически или юридически лица – скулптори, художници, дизайнери, архитекти, урбанисти и ландшафтни архитекти. Предвидени са награди –  съответно 2000 лв. за първо място, 1500 лв. за второ и 1000 лв. за трето място. Средствата, необходими за проектиране, изграждане и монтаж на паметника, пък са 60 хил. лева.

 

Тотото дава 10 млн. лв. за фишове и ролки

Четиригодишен договор за отпечатване и доставката на  фишове и квитанции за направен залог ще сключи държавното предприятие "Български спортен тотализатор". Прогнозите са, че бланките за участие в хазартните игри на тотото ще струват над 10 млн. лева. Фирмите могат да кандидатстват за поръчката до 27 април.

 

НОИ търси преводачи

Точно 186 хил. лв. е приготвил Националният осигурителен институт за писмени и устни специализирани официални преводи в следващите 24 месеца. Според документите към обявената за целта обществена поръчка кандидатите трябва да разполагат с минимум шестима редактори, да притежават сертификат ISO 9001:2008 (или еквивалентeн), както и да са изпълнили поне три подобни поръчки. Заявления за участие ще се приемат до 28 април.

 

Кула за 355 хил. лв. ще пази от пожари Долна баня

Местните власти в Долна баня са решили да изградят специална кула с контролен център и технически съоръжения за предпазване на общинските горски територии от пожари. Съоръжението трябва да бъде завършено до 15 август тази година. Максимално допустимите разходи за него са 355 728 лева. Желаещите да изпълнят поръчката могат да подават оферти до 15 април.

 

ДП "ТСВ" обяви конкурс за застрахователи

Държавното предприятие "Транспортно строителство и възстановяване" е обявило обществена поръчка за сключване на едногодишни застраховки. От победителя в надпреварата ще се иска да предостави полици "Гражданска отговорност" за 166 пътни превозни средства, "Каско" за 58 коли, "Злополука на лицата в МПС" за 664 автомобила, "Трудова злополука" за 862 лица, както и "Злополука гости на хотели" за всички гости в хотелите, собственост на ДП ТСВ – "Копривки", "Дряново", "Лозенец" и Сезонна база за отдих "Камчия". Крайният срок за представяне на офертите е 14 април.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Ще потърсите ли правата си, ако Ви измамят като потребител?

Подкаст