Радан Кънев сам по себе си е компромат

Парламент Лютви Местан ДПС

"Искам да успокоя лидера на ДСБ Радан Кънев, че нямам компромати срещу него. Да не се притеснява и да си успокои нервите. Смятам, че той сам по себе си е самодостатъчен компромат". Това коментира пред журналисти в парламента лидерът на ДПС Лютви Местан по повод отправената му вчера покана за дебат от страна на Кънев, на който Местан да си "начеше крастата".

"Не само, че не го атакувам, но и го приканвам да говори повече. Колкото повече говори Кънев, толкова на Местан няма да му се налага да прави сериозна кампания", заяви още лидерът на ДПС.

"С поканата за дебата смея да мисля, че вече бавно и мъчително узрява за диалог с ДПС, но струва ми се, би трябвало да си даде сметка, че заклинанието не е езикът на диалога", коментира още Местан и допълни: "Малко ми е скучен г-н Кънев. Но ще коментираме истините за менторите му, за бащиците, но за разлика от него ще коментираме само факти, които дадоха основание на ваши колеги да ги нарекат парламентарна група на преференциалната лихва или за по-кратко лихварите". Местан изтъкна още, че т. нар. "лихвари" не могат да бъдат морални съдници, особено на ДПС.

Той определи като рекет изявлението на Кънев, че Реформатортие ще излязат в опозиция, ако правителството не завърши започнатите реформи.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Смятате ли, че масовите назначения без конкурс в бордовете на държавните фирми трябва да продължават?

Подкаст