ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Фандъкова иска ремонтите в София да завършат предсрочно

Детският научен център "Музейко" - за деца между 5 и 12 години

Столичният кмет Йорданка Фандъкова ще настоява ремонтните дейности по софийските булеварди да завършат преди поставените крайни срокове.

„От вчера съм изискала на бул. „Малинов" и на Цариградско шосе да се работи от седем до седем и тези обекти са в график в момента, но за мен това не е достатъчно. Ако може да се изпревари графика, така че да отваряме по-бързо движението, ще е най-добре", съобщи тя.

От 10 юни столичани ги очаква нова тапа в центъра на града. Започва реконструкцията на кръговото кръстовище при Руски паметник. Ремонтът ще продължи малко повече от два месеца и ще бъде въведена частична промяна в движението.

Огромната дупка, която се отвори миналата седмица в района на столичния булевард „Черни връх", се запълва, увери Фандъкова. Въпреки че от Софийска вода отхвърлиха твърдението, че стар водопровод е причинил пропадането на земната настилка, от Общината не са променили мнението си.

"Дупката се запълва и за радост нямаше сериозен инцидент", каза Фандъкова, като изрази съжаление, че подземната инфраструктура не е ремонтирана от много години.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Ще потърсите ли правата си, ако Ви измамят като потребител?

Подкаст