ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Външни сили разпалват гражданска война

Парламент Волен Сидеров Атака

Външни сили целят предизвикването на гражданска война в България, за да може присъствието на чужди войски и техника да бъде оправдано и те да останат за постоянно. Това заяви от парламентарната трибуна лидерът на "Атака" Волен Сидеров, който се изказа по повод случаите на напрежение в Гърмен и кв. Орландовци в столицата. 

Атакистът отбеляза, че ясно се вижда връзката между етническото напрежение и тежката американска техника. Той попита откого американските и натовските сили ще ни пазят? По думите му няма как това да е Русия, тъй като тази страна въобще не желае да ни напада. 

Той допълни, че част от лицата задържани за провокиране на етническо напрежение са стари познайници на Министерството на вътрешните работи. Такива хора били ползвани от ГЕРБ по време на протестите 2013-2014 година.  От друга страна пък партията ползвала и циганите, като им купува гласовете. 

Сидеров обобщи, че досега конфликтите се развиват по един и същ начин – едни хора пускат силна музика, а други недоволстват от това и започва свадата помежду им, която завършва с бой. Той заяви, че не е логично хора, които са в управляващото мнозинство да казват, че няма държава в тези райони. Ако това е така, това означава, че и тях самите ги няма и не съществуват.

Атакистът напълно се съгласи с думите на министър-председателя Бойко Борисов, че подобни етнически конфликт бързо се палят и каза, че преди него той дълго време е повтарял тази теза. Той все пак попита към кого се е обърнал премиерът? Към хората, които искат да се бият или към самите цигани. Сидеров отбеляза, че има и трети вариант и Борисов се е обърнал към поръчителите, които искат да вкарат страната в гражданска война.

Малко по-рано парламентът прие в програмата на Народното събрание да влезе предложение на "Атака" собствениците, управителите и  главните редактори на медиите, както и ръководителите на социологически и пиар агенции, да декларират доходите си пред Сметната палата по примера на депутатите и министрите и хората избирани на публична длъжност.  Мотивът бе, че те също участват във формирането на общественото мнение и трябва да се види дали със своите прогнози, преди изборите как една партия ще влезе или няма да влезе в парламента, са се облагодетелствали, след като е минал вотът. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Ще потърсите ли правата си, ако Ви измамят като потребител?

Подкаст