Предаде се единият от убийците на АМ “Струма”, все още се укрива Ембака

Арест за наркотрафик

Единият от двамата издирвани за кървавото убийство, станало вчера на АМ "Струма", се е предал късно снощи в полицията в Сандански. Престъпниците бяха издирвани под дърво и камък заради бруталното убийство на 48-годишния Николай Чивиев. Все още се издирва основният заподозрян за жестокото престъпление – Емил Първанов-Ембака. Информацията за предалия се доброволно мъж все още не е потвърдена официално.

Инцидентът се разиграл между втори и трети пост на Лот 4 на новостроящата се АМ „Струма”, в района на стария път при село Левуново. Черен автомобил „Сеат Ибиза“ с тъмни стъкла не се подчинил на стоп-палка, съобщава Struma.bg. Тогава 48-годишният служител Николай Чивиев го подгонил със служебната кола, тъй като по трасето на строящата се магистрала се полагало асфалт. Когато го засякъл, се получил сблъсък между двете коли. Чивиев бил в служебното возило със свои работници. След сблъсъка на двата автомобила Чивиев излязъл от колата, възникнал спор между него и мъж от черния автомобил, последвал смъртоносният удар с камък в главата на Чивиев. В този момент по стария път отгоре минавало семейство от Сандански, които видели сблъсъка между двете коли и се обадили на тел. 112, но колегата на Чивиев Стоян Стражаков го транспортирал с личния автомобил до Спешния център, където медиците констатирали, че мъжът е починал. Най-вероятно е издъхнал по пътя. Предстои да бъде направена аутопсия.

Криминалисти от РУП – Сандански часове наред снемаха показания от колегите на загиналия на мястото на трагичния инцидент.

В болницата в Сандански пристигна собственикът на „Агромах“ Методи Бачев, който е и братовчед на загиналия. Той бе потресен от трагедията с Чивиев. „17 години служеше във Френския чуждестранен легион, от една година съм го докарал тук да работи, да намери смъртта си ли?”, шокиран заяви бизнесменът. Видимо разстроен, той отказа повече коментар.

Всички свидетели на инцидента, включително и Методи Бачев, бяха разпитани в Районното управление на полицията в Сандански. Бизнесменът Костадин Динев-Коко също се появи пред полицейското управление.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кое ви кара да гласувате за конкретна партия или коалиция?

Подкаст