ДПС – близнашки

отменен 

 

Близнашки остана недооценен, никой не го викна да стане нито правосъден министър, нито какъвто и да е друг псот да му предложат.  Той като тежко суетен човек остана обиден от тази ситуация, нахвърли се в тази ситуация, ДПС изпозлваха случая да го приберат към себе си  осъзнавайки много добре суетнята около него.  Предложиха му и той се нави, защото той има сериозна и тежка болест от привличане от прожекторите.  

Предложуха му псота и той се нави, а целта на ДПС да ударят  президента, да делегитимират протеста и цялата тази либерална маса. 

 

Играта им е Близнашки да им бъде основата в атаката срещу конституционните реформи, за да кажат, че че не са политически против съдебната реформа и да не се нахвърли някакъв обществен негатив срещу тях, тъй като са крепители на статуквото в съдебната система , а ние имаме аргументи от един от най-известните конституционалисти, той казва, че това не е добре и ние се съобразяваме с неговото мнение. 

 

Борисов няма какво друго да направи. Той не държи на реформите, на нито една реформа. Няма какво друго да направи. Естествено, че  ще го подкрепи вербално, но това нищо не означава. 

 

ДПС да му свърши работа – те си сътрудничат

 

ДПС – няколко заека опитва да удари. Президентът, Протестна мрежа, която е срещу Делян Пеевски да покажепублично морала в политиката. 

 

Правете си сметка  щом вашия министър-председател, човекът който беше най-високо поставен в протеста срещу Орешарски,  щом той дойде на власт какъв морален патос има. 

 

"Другарьо Близнашки, скромността не е порок". 

 

 

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кое ви кара да гласувате за конкретна партия или коалиция?

Подкаст