Часовникът – бижуто на мъжа

клм

Hora Mundi на Breguet е не само изумително красив, но и притежава безупречни технологични екстри. Той е водоустойчив до 30 м дълбочина и има 24 часови зони.

Breitling Navitimer е един от най-популярните модели на марката. Изчистеният дизайн и класическата му визия го правят подходящ и за всякакви случаи.

Лятото е любимия сезон за гмуркачите и яхтсмените. Великолепният модел Admiral Cup на Corum е инспириран от прочутата едноименна ветроходна регата.

Ако държите да сте елегантен както в офиса, така и във фитнес залата, няма по-подходящ часовник на Big Bang Uniko на Hublot.

Невъзможно е да не забележите изумителния златисто-черен Perrelet Turbine, както и да останете незабелязан, ако той е на ръката ви.

Day-Date на Rolex е напълно достоен за монарси и политически лидери. Но и останалите господа едва ли биха пренебрегнали благородната му визия.

Брандът Zenith е създал El Primero специално за ценители. Хронографът има алуминев корпус и циферблат, който позволява да видите самото сърце на механизма.  

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Откъде се информирате за предстоящия вот 2 в 1 на 9 юни?

Подкаст