Прокуратурата предложи пробация на Асен Бербатов заради шофиране без книжка

Прокурор

Наказание пробация от 3 години предложи прокуратурата в Благоевград на Асен Бербатов заради това, че бе заловен да шофира с отнета книжка. Слагане на подписи няколко пъти в седмицата в пробационната служба, беседа със служител и включване в програма за обществено въздействие, е офертата, която прокуратурата е направила на брата на футболиста Димитър Бербатов, който е изразил готовност да подпише споразумението, което впоследствие обаче трябва да бъде одобрено или отхвърлено от съда, съобщава „Труд”.

Наказанието за Бербатов е заради това, че на 14 август т.г. бе засечен близо до сградата на полицията в Благоевград да управлява семейната кола "Сеат Леон" без книжка. Проверката на органите на реда установи, че Асен управлява в едногодишния срок на неизтекло наказание за сходно престъпление. Бербатов многократно е наказван за пътни нарушения, почти няма година без санкция.

Към момента Асен Бербатов има и две условни присъди за наркотици, едната е за 1 година и половина, наложена от Окръжен съд -Кюстендил, а другата е от 1 г.и 2 месеца, присъдена от Благоевградския окръжен съд.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Смятате ли, че масовите назначения без конкурс в бордовете на държавните фирми трябва да продължават?

Подкаст