ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Движението по “Цариградско шосе” тръгва от днес

Ремонт на Цариградско шосе

Движението на автомобили по основните пътни платна на столичния бул. "Цариградско шосе" тръгва отново от днес. Ремонтът продължава с реконструкция на локалните платна, които са част от рехабилитацията на булеварда, съобщиха от Столична община.

От днес до 10 септември се забранява влизането на автомобили по южната половина от южния локал на бул. "Цариградско шосе" между "Площад на авиацията" и ул. "Димитър Моллов" /запад/, като движението ще се извършва двупосочно в северна част от локалното пътното платно в същия участък.

От 6 до 16 септември се забранява влизането по южната половина от южния локал на бул. "Цариградско шосе" между ул. "Димитър Моллов" /изток/ и ул. "Йерусалим", като движението ще се извършва двупосочно в северна част от локалното пътното платно в същия участък. Пренасочва се движението на тролейбусни линии № 5 и №8 и автобусни линии с № 84 и №306 за времето и мястото посочени горе. Тролейбусни линии № 5 и № 8 в ремонтния участък ще се движат на дизелови двигатели.

От днес се възстановява и движението на превозни средства по булевард "Витоша" между булевардите "Патриарх Евтимий" и "България", както и по пътните връзки от бул. "Витоша" към бул. "България" и от бул. "България" към бул. "Витоша", по бул. "Ген. Скобелев" между ул. "Цар Асен" и бул. "Витоша".

Възстановява се и трамвайното движение по редовния маршрут на трамвайна линия № 7 и автобусното движение по редовния маршрут на автобусна линия № 72.

До 30 септември се удължава срокът за зaбрана за влизането на пътни превозни средства по ул. "Люба Величкова" между автостанция "Хладилника" и болница "Токуда" с изключение на пътните превозни средства, които са собственост на лица, живеещи в зоната, както и за пътните превозни средства на работещите и обслужващите обекти и клиентите им в сигнализирания пътен участък.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Ще потърсите ли правата си, ако Ви измамят като потребител?

Подкаст