ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Банковият клон във Варна е пострадал нощес случайно, сочи полицията

линия на полицията

Взривът на лек автомобил във Варна е умишлен. "На 1 октомври 2015 г., около 23:40 часа, е получен сигнал за взрив на лек автомобил "Дачия", собственост на транспортна фирма, който е бил паркиран на ул. «Георги Бенковски», на тротоара, пред частен дом", съобщиха от полицията в града в официално становище. Колата е собственост на транспортна фирма, уточниха още от ОДП-Варна. Няма пострадали хора. Нанесени са материални щети по предната част на автомобила и по витрините на банков офис, разположен наблизо. Намиращите се в съседство други банкови офиси не са претърпели щети.

Заради среднощния взрив и последвалия полицейски оглед, ул."Георги Бенковски" повече от час беше затворена за движение на автомобили между булевардите "Владислав" и "Сливница".

Причините за инцидента се изясняват. При оглед на местопроизшествието е установено, че има данни за външна намеса. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на дежурен прокурор при Окръжна прокуратура – Варна", обяснявата от силите на реда.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кога очаквате сериозно да бъде намалена административната тежест в България?

Подкаст