ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Павлова: Министър е сезонна работа

Бойко Борисов и Лиляна Павлова

"За мен министър е сезонна работа", призна министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова пред Нова телевизия. За нея в момента няма друга цел, освен успешното изкарване на министерския ѝ мандат.

"По-важното е да запазя професионализма. Затова се опитвам винаги да съхраня и експертното в себе си", разкри Павлова. Тя даде да се разбере, че ще остане с премиера Бойко Борисов, където и да е той. 

Министърът отхвърли възможността да се кандидатира за президент с аргумента, че не отговаря на възрастовия критерий за това. Според нея няма как да получи дори и предложение за това.

Тя призна още, че в кабинета отношенията са хармонични, но далеч те на са такива в парламента.

"Към момента не водим политика и не работим за предсрочни избори. Няма причина да искаме такива – и хората, и ние се уморихме от такива. Поредни избори ще дебалансират тотално и без това крехкият финансов подем на държавата”, смята Павлова.

Според нея страната има нужда от нови пътища. "Няма друг, освен БСП, който да не иска асфалт. Без асфалт не може. За да има работа, да имаме какво да ядем, да имаме пътища, трябва да има асфалт", каза тя.

"2015-а ще бъде запомнена като годината с много ремонти, защото такива не е имало от години", коментира Павлова. 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Противоконституционна ли е мярката за отнемане на коли от пияни и дрогирани шофьори?

Подкаст