ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

ГДБОП щурмува жилището на варненска брокерка

човек с белезници

Антимафиоти щурмуваха апартамента на скандално известната брокерка Веселина Спасова, научи Topnovini.bg. Акцията е реализирана в жилищен блок на ул. "Царевец” във Варна, където Спасова живее открай време. Същата нашумя миналата година като лидер на организирана престъпна група за имотни измами.

Тя бе арестувана при спецакция на ДАНС заедно с кмета на варненския район "Младост” Христо Христов. Двамата са обвиняеми по досъдебно производство на Специализираната прокуратура в София, процесуално-следствените действия по което все още не са приключили.

Живеещи в района разказаха, че полицейско присъствие там е имало по-рано днес, но никой няма обяснение на какво се дължи това. Входът, в който се намира жилището на Веселина Спасова, е заключен. Никой от апартамента не отговаря на позвъняванията по домофонната уредба.  

Източници от Специализираната прокуратура потвърдиха, че брокерката е задържана за срок до 24 часа и отведена принудително на разпит в централата на МВР-Варна. Към момента няма потвърждение дали акцията е свързана с досъдебното производство за имотните измами, но не е изключено да е по друга разработка. По същата линия освен Спасова в различни точки на града днес са арестувани още четирима души. Сред тях със сигурност не е кандидатът за кмет на район "Младост" Христо Христов, установи репортерска проверка

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Противоконституционна ли е мярката за отнемане на коли от пияни и дрогирани шофьори?

Подкаст