Лекс Ван Дам идва у нас за четвъртия INVESTOR Finance Forum

Лекс Ван Дам

Четвъртото издание на единствения по рода си в България и региона форум за инвестиции и валутна търговия – INVESTOR Finance Forum, ще се проведе на 27 ноември в Inter Expo Center в София. Събитието се организинира от портала за бизнес и финансова информация Investor.BG съвместно с Bloomberg TV Bulgaria. От началото до края на еднодневния форум участниците могат да получат ценна информация и прогнози за основните инвестиционни инструменти и световните финансови пазари.

Сред специалните участници в конференция са Лекс Ван Дам – хедж фонд мениджърът, известен като Million Dollar Trader; Манус Крани – редактор Европейски пазари, Bloomberg TV London;

Тиери Кларк – ръководител Дистрибуция за централна Европа и възникващи европейски пазари, Schroders; финансовият консултант Бисер Манолов и други. Информация за програмата и лекторите можете да откриете тук http://financeforum.investor.bg

Новост в четвъртото издание на конференцията е INVESTOR Day – събитие, което ще събере на едно място български и чуждестранни професионалисти от сферата на капиталовите, валутните и стоковите пазари. Институционални инвеститори с интерес в региона ще се срещнат с местни публично търгувани компании. По време на програмата ще бъдат обсъждани актуални въпроси и решения, свързани с функционирането на съвременните капиталови пазари под формата на дискусионни панели и презентации, като паралелно се дава възможност за организиране на индивидуални срещи между заинтересованите лица.

В рамките на INVESTOR Finance Forum се провежда и единственото по рода си изложение на платформи за валутна търговия и финансови инструменти. Брокерите и фондовете ще представят предложенията си на специални щандове, на които клиентът може да разбере какви продукти, услуги и условия предоставя всяка платформа за търговия.

През целия ден на форума ще има демонстрация на търговия на живо.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Откъде се информирате за предстоящия вот 2 в 1 на 9 юни?

Подкаст