ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

награди Банкеръ

Награди Банкер на годината 2015 г.

Доц. Григорий Вазов, вече член на Съвета на старейшините – Фискалния съвет, обяснява на председателя на УС и изпълнителен директор на Общинска банка Сашо Чакалски как ще хване юздите на държавните харчове.

 

Чаровната двойка от БАКБ Цветелина Бориславова – шеф-надзорник, и Васил Симов, председател на УС и изпълнителен директор придаде от ведростта си и на останалите гости.

 

Изисканият коктейл "а ла форшет" бе оценен по достойнство от присъстващите, голяма част от които останаха на крака няколко часа.

 

Водещият Богдан Томов, след като изпробва английския си при обявяването на наградите, реши, че е по-добре да се пренасочи към финансите – под крилото на бившия министър – Пламен Орешарски и заместник-министър Атанас Кацарчев.

 

Стенли, Стилиян Вътев, главен изпълнителен директор на ОББ, беше най-мимолетният носител на приза "Банкер на годината" – само няколко минути. След което го преотстъпи на колежката си Радка Тончева, която я пое през сълзи и не можа да каже нищо от вълнение.

 

 "Банкер на годината" за 2015 г.  за ефективна политика и устойчиво присъствие на пазара получи изпълнителната директорка на "Банка ДСК" Доротея Николова от ръцете на изненадания повече от нея за ролята си заместник-кмет на столицата Дончо Барбалов.

 

На лудогореца Кирил Домусчиев, председател на КРИБ, му се наложи две поредни вечери да награждава чаровната Петя – главната изпълнителна директорка на Пощенска банка Петя Димитрова – веднъж като "Мисис Икономика" и втори път като "Банкер на годината".

Снимка за спомен с обосновано предположение за полова дискриминация: жени към мъже 7:3 – къде сте силен пол?

Доайенът на търговското банкиране Виолина Маринова връчи наградата на амбициозния младок Петър Андронов, главен изпълнителен директор на СИБАНК. "Да управляваш е трудно и лесно. Да управляваш малка банка е преди всичко трудно. Да управляваш чуждестранна банка е трудно и лесно, а да управляваш банка с български капитал е по-скоро трудно", категоричен бе той.

 

Двама подуправители на БНБ: сегашният Димитър Костов и бившата – Емилия Миланова, си поговориха приятелски въпреки полярните си политически пристрастия.

 

"Лобито" на застрахователите беше доста силно на купона – в случая в лицето на  Цветанка Крумова, изпълнителен директор на "Армеец", Орлин Пенев, шеф на Националното бюро "Зелена карта", и Петрозар Петков – председател и генерален директор на ЗАД "Бул Инс".

 

Исполините на българското банкерство – Димитър Димитров, председател на надзора на Българската банка за развитие, и Ангел Геков, изпълнителен директор на "Д банк", респектираха Кирил Домусчиев, но и му вдигнаха доверието в банките. 

 

Дай "пет" за бъдещите ни успехи, приканва Евелина Милтенова, изпълнителен директор на "Райфайзенбанк България", колегата си Дорчо Илчев, изпълнителен директор на "Алианц банк".

 

Заслужени аплодисменти и за организаторите – екипа на вестник "БАНКЕРЪ".

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Ще потърсите ли правата си, ако Ви измамят като потребител?

Подкаст