ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Прокуратурата повдигна обвинение за стрелбата на столичния булевард „Черни връх” на 07.12.2015 г.

Арест за наркотрафик

Днес, 08.12.2015 г., Софийската районна прокуратура привлече като обвиняем 46-годишния Ивайло Младенов за вчерашната стрелба в района на столичния булевард „Черни връх”. Същият е обвинен за това, че на посочената дата и място, чрез огнестрелно оръжие, умишлено и по начин, опасен за живота на мнозина, е причинил на повече от едно лице (пострадалите Григор Илиев на 19 г. и Марио Петров на 30 г.) средни телесни повреди, изразяващи се в трайно затруднение движението на долен крайник – престъпление по чл. 131, ал.1, т.т. 4 и 9 от НК, за което се предвижда наказание лишаване от свобода от две до десет години.

Прокуратурата е разпоредила задържане на обв. Младенов до 10.12.2015 г., когато същият ще бъде конвоиран в сградата на Софийския районен съд за разглеждане на искане за неговото по-нататъшно задържане под стража.

До този момент по делото са назначени две съдебно-медицински експертизи, проведен е оглед на местопроизшествие и са разпитани очевидци на инцидента. Разследването продължава в законния 2-месечен срок.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Противоконституционна ли е мярката за отнемане на коли от пияни и дрогирани шофьори?

Подкаст