ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Проблемът с корупцията по митниците е в ръководството на Агенцията, а не в законодателството

митница

Изводите от акцията са, че нищо в тази митница не се е променило, независимо от тестове, нови назначения. Резултатите от предишните акции са по-скоро PR- резултати, отколкото нещо качествено, няма нито един осъден. От тази ще има същите резултати, ако си играят да хващат само пионките долу на платното, а не хората, които организират тази престъпна мрежа. Това каза за “Хоризонт“ в предаването “12+3“ Григор Здравков от лидер на Българска легия "Антимафия" по повод специализираната акция в неделя на ГКПП "Капитан Андреево" за пресичане на корупцията.

Прокуратурата не може да работи по средните и високи нива в Агенция „Митници“ или не иска. Факт е, че от тук нямаме подведен под отговорност дори началник на Агенция “Митници“.

Според него проблемът с корупцията по митниците е в настоящото ръководство на агенцията, а не в законодателството: "Винаги съм твърдял, че докато е това ръководство на Агенция "Митници", няма какво да се желае повече. Възможностите са ясни. Проблем е, че с това ръководство в Шенген няма да минем. Забележете, че досега никой не ви е казал за успешни акции на тема „корупция“ в Агенцията за цигари, горива и наркотици".

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Противоконституционна ли е мярката за отнемане на коли от пияни и дрогирани шофьори?

Подкаст