ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Жена осъди Шумен за 15 000 лева заради счупена плочка

Всякакъв съд

Жена осъди общината в Шумен за 15 000 лева заради падане в центъра на града. След инцидента 57-годишната Данка Доброволска е с избити предни зъби и фрактура на ръката. Как се стигна до присъждане на рекордното обезщетение и опасен ли е центърът на Шумен за хората? Данка е тръгнала към Бюрото по труда, когато обувката ѝ попада в една от разбитите плочки на центъра.

„Бях със същите мокасини, само че с ей такова токче и тук се закачи леко токчето, пристъпих така и тук вече се спънах. И следващото, което помня, че видях, явно съм изгубила съзнание за няколко секунди, защото някой ме вдигна, но при вдигането аз си видях единия зъб ей там, а другият къде е бил, не знам, защото два зъба са изхвърчали”, разказва Данка Доброволска.  

Ръката на жената е счупена лошо, коляното ѝ е силно натъртено, а очилата – потрошени.

„Тук издрана, в кръв, част от рамката се беше счупила, беше ми се забила в лицето, бях като на бойно поле! Счупих лявата ръка, за щастие. Доскоро беше надута, не мога да държа с нея нищо, в отпуснато положение примерно мога да държа торбичка с едно кисело мляко, повече не може”, добавя Данка.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Ще потърсите ли правата си, ако Ви измамят като потребител?

Подкаст