ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

“Българската Коледа” помага на децата в реанимация

Българската Коледа

От 20 часа тази вечер в Народния театър "Иван Вазов" ще се проведе традиционния концерт "Българската Коледа". Това е част от благотворителната инициатива на президента, която е насочена към събирането на средства за подпомагането на лечение на деца. 

Кампания 2015-2016 г. на благотворителната инициатива е под мотото "Да помогнем на децата в реанимация". Тази година спектакълът се реализира от екипa на „Dream Team Productions”. За концерта са поканени да участват популярни музиканнти, спортисти, актьори и журналисти, които ще подкрепят каузата. Зрителите ще чуят изпълненията на Орлин Горанов, Графа, Поли Генова и трио „ЛаТиДа“, Миро, Рафи, детската вокална група „Бон Бон“, Криско, рок формацията „Фондацията“, Михаела Филева, Орлин Павлов, Жана Бергендорф и Моисей, Веселин Маринов, Нина Николина и Берковската духова музика, Руслан Мъйнов, малките таланти Габриела Йорданова и Анжелина Денчева, трио "Сопрано".

Водещ на концерта ще бъде актьорът Владо Пенев, а като застъпници на „Българската Коледа“ на сцената ще излязат Владимир Николов, Любо Нейков, Мария Игнатова, Димитър Рачков, Мариана Векилска, Антон Хекимян, Силвия Лулчева, Камен Воденичаров, Део, Яна Маринова, Деси Бакърджиева, Асен Блатечки. По време на концерта ще бъдат показани историите на деца в реанимация. 

Президентът Росен Плевнелиев ще присъства на традиционния благотворителен спектакъл.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Противоконституционна ли е мярката за отнемане на коли от пияни и дрогирани шофьори?

Подкаст