ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Пълен провал и в столичния КАТ! Връщат автомобилите нерегистрирани

кат

И в столичния КАТ вече връщат автомобилите, докарани за първа регистрация или за пререгистрация както е отдавна из страната. Според очевидци, никой от униформените в КАТ не дава смислено обяснение за провала и не посочва сроковете, в които може да се реши този въпрос. Не е ясно и защо е възникнал проблемът "без табели". Недоволни шофьори се оплакаха, че макар и да са били първи на опашката в столичния КАТ тази сутрин, служители на реда са им отказвали регистрацията на автомобилите и са ги отпратили обратно.

От СДВР неохотно признават за проблема и твърдят, че регистрация на автомобили се осъществява, но с предимство са возилата нов внос и колите с транзитни номера. От Столична дирекция "Вътрешна сигурност" казаха още, че автомобилите, които идват от други области на България за пререгистрация са връщани, защото сериозно са намалели запасите от нови регистрационни табели.

От СДВР не пожелаха да обещаят кога ще се реши проблемът с пререгистрацията на автомобили и от другите области на страната. По думите им, столичният КАТ очаква нова доставка регистрационни табели и едва когато те бъдат докарана, регистрацията ще се осъществява както досега.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Противоконституционна ли е мярката за отнемане на коли от пияни и дрогирани шофьори?

Подкаст