ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Финансов хороскоп за 2016-а

Зодиакални знаци

Всяка година списание Forbes изчислява състояниято на най-богатите хора в света и им отрежда съответното място в рамките на голямата стотица. Рейтингът показва и кои знаци от зодиака са с най-големи шансове да печелят милиарди. Засега най-богати са Лъвовете, на чиито представители се падат 14% от капиталите на „златната стотица“. Впечатляващи резултати показват Близнаците и Водолеите (с по 11 на сто), следвани от Овните и Везните (с по 10 процента). Само че през новата година на капризната Червена Маймуна е напълно възможно този ред да се промени изцяло.  Ето на кои знаци от зодиака е съдено да забогатеят през 2016-а.

 

Овен (21 март – 20 април)

Финансовата страна в живота на Овните през 2016-а е най-трудно предсказуема. В тази ситуация те трябва да проявят повишено внимание и бдителност по всички въпроси, които засягат парите им. Ако изчисляват всичко предварително, пред тях може да се открият нови финансови възможности, но реализацията им ще зависи изключително от избора на правилния път сред многото неправилни. Въпреки положителните прогнози звездите препоръчват в периода от средата на февруари до края на април Овните да се въздържат от големи разходи и да се научат да пестят част от доходите си. През есента не е добре да търсят нова работа. По-разумно е да отложат това за края на годината.

 

Телец (21 април – 21 май)

Подобно на Овните и Телците ще трябва да контролират строго финансите си, защото 2016-а няма да е от най-стабилните за тях. От януари до май например те няма да могат да разчитат на значителни приходи и ще им се наложи да се задоволяват с натрупаните запаси. Но тъкмо този период може да се окаже катализатор за промяна на тяхното финансово положение в бъдеще. Шансът ще е на страната само на активните представители на знака. Тези, които стоят и чакат да им падне нещо от небето, няма как да успеят. До края на юни е необходимо Телците да си създадат резервен фонд, за да се предпазят от различни неочаквани ситуации.

 

Близнаци (22 май – 21 юни)

Представителите на този въздушен знак ще почувстват емоционален подем. Успелите да си създадат добри предпоставки през 2015-а ще извършат истински скок в кариерата през 2016-а. Звездите обаче предупреждават Близнаците да стоят настрана от съмнителни предложения за лесно печелене на пари. Освен това те трябва до есента да уредят всички въпроси, свързани с данъци, мита или други плащания. По-важното е, че новата година е идеалният момент за онези представители на знака, които искат да сменят работата си или да започнат всичко отначало.

 

Рак (22 юни – 22 юли)

Раците могат да си докарат наистина внушителни доходи през 2016-а. Но наред с нарастващото богатство ще растат и амбициите, и разходите им. Предвид слабостта на представителите на знака към скъпите вещи не е изключено портфейлите им да се окажат в сериозна опасност. Най-добрите им съветници във финансовите дела следва да са рационалността, справедливостта и честността. Не си струва да се впускат в авантюри дори ако става дума за почти сигурен начин да забогатеят. Подобни съблазни ще изкушават Раците, но те лесно могат да се превърнат в пълно фиаско.  

 

Лъв (23 юли – 23 август)

Трудни и нееднозначни във финансово отношение ще са за Лъвовете първите шест месеца от новата година. Но усърдният труд задължително ще им донесе дивиденти. През 2016-а, която ще е малко хаотична за представителите на знака, някои ще решат, че им е омръзнало да работят, а други, че е време да създадат свой бизнес. Това ще ги принуди да намалят разходите си за предмети на разкоша и купони с приятели. Но така или иначе всички Лъвове са обречени да преуспеят в начинанията си. Най-важното, което трябва да знаят, е, че през втората половина на годината силите им ще намалеят, затова е добре да дадат максимума от себе си до средата на лятото.

 

Дева (24 август – 22 септември)

През първата половина на 2016-а портфейлът на трудолюбивите Деви ще „дебелее“ уверено. Това до голяма степен ще се дължи на предишни усилия, които представителите на знака са полагали в продължение на много месеци. Те обаче не бива да пилеят средства, към което упорито ще ги тласкат приятели и роднини. Натрупаните запаси със сигурност ще потрябват на Девите в средата на лятото, когато стабилният ръст на финансовите им постъпления ще се забави. Но ситуацията няма да се подобри, ако товарят безмерно себе си и подчинените си. Обратното – нормалните темпове на работа ще им донесат повече плодове.

 

Везни (23 септември – 22 октомври)

Трудолюбието и упоритостта могат да донесат колосални доходи на Везните, стига да успеят да осъществят замисленото докрай. През новата година ще им се наложи да работят много. През първите шест месеца представителите на знака, които имат собствен бизнес, ще трябва да инвестират в него лъвския пай от доходите си. Това обаче ще им гарантира отлични резултати в бъдеще – дейността им ще се разраства в големи мащаби и те най-после ще имат възвръщаемост на вложенията си.

 

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Скорпионът ще е едва ли не единствената зодия със солидни финансови позиции тази година. Докато останалите ще са подложени на всякакви трусове и удари от различни посоки, портфейлът на Скорпиона ще си остава надеждна крепост. Тъкмо това е необходимо както на самите представители на знака, така и на техните семейства. Към лятото пред Скорпионите ще се открият нови финансови перспективи.

 

Стрелец  (22 ноември – 21 декември)

Представителите на знака с учудване ще открият през следващите 12 месеца нови възможности пред себе си. Късметът ще следва неуморно Стрелците, така че те лесно ще могат да си позволят разкошен подарък – нов автомобил или скъп имот. Въпреки сериозните разходи запасите им само ще се попълват, а жизнената енергия ще им стига за всичко. Все пак звездите препоръчват Стрелците да отделят настрани част от парите си, защото в такава успешна за тях финансова година лесно могат спестят значителна сума.

 

Козирог (22 декември – 20 януари)

Колкото до Козирозите, те ще трябва да отложат големите разходи, защото им предстоят нелеки времена. Често ще ги изкушават да правят рисковани инвестиции, но не си струва да поемат по такива пътища, защото има опасност да загубят всичко. Както винаги представителите на знака ще трябва да разчитат само на себе си. През лятото нещата ще потръгнат – финансовият поток ще нарасне и Козирозите ще имат всички шансове да им бъдат върнати отдавна забравени дългове. От януари до май ще се появи възможност да спечелят, която не бива да бъде изпускана.

 

Водолей (21 януари – 19 февруари)

Водолеите са длъжни да насочат изцяло ума и енергията си в правилното русло, защото пред тях се откриват светли перспективи за израстване в кариерата и откриване на собствен бизнес. Ако положат достатъчно усилия, успехите няма да закъснеят. Началото на лятото е времето когато трябва да свършат най-много работа, тъй като точно тогава ще се появят първите резултати и те ще почувстват прилив на пари в портфейлите си. През втората част на годината е необходимо да се погрижат за тяхното запазване.

 

Риби (20 февруари – 20 март)

Правилният старт в началото на 2016-а може да се превърне в отличен финансов трамплин и залог за успех за Рибите. Късметът ще ги следва само до април, така че нямат време за губене. Началото на лятото ще е белязано с пълно затишие, за да могат представителите на знака да си отдъхнат, да осмислят действията си и да натрупат достатъчно ресурси. С тяхна помощ през втората половина на годината Рибите може да преминат на ново финансово равнище.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Как ще гласувате на предстоящия местен вот на 29 октомври - с машина или на хартия?

Подкаст