ДБГ: Не е честно да се говори за нов десен проект

димитър танев

Да се говори за нов проект, при условие, че се стои в стария, не е честно спрямо десния избирател. Това заяви днес в Пловдив депутатът от ДБГ Димитър Танев по повод изказванията на съпредседателя на Реформаторския блок Радан Кънев, че коалицията е изчерпана и е необходим нов проект.

„Реформаторският блок е проект на 2 години, за какъв по-нов проект говорим? Какво ново ще се направи, ако минем в опозиция или напуснем Народното събрание?", добави и  депутатът от ДБГ доц. Димитър Шишков.

„Ако сега минем в опозиция, ще стоим на задния ред и няма да можем да променим нищо. Целта ни бе, ако стоим на политическата сцена, то да бъдем коректив", обясни пловдивският депутат.

Той бе категоричен, че тези проби към десния избирател,ще съсипят дясното пространство. Шишков отбеляза, че „синият" Пловдив вече не е толкова „син", защото хората са разочаровани.

Двамата депутати бяха категорични, че когато се минава в опозиция, не е редно да се използват облагите, които получават управляващите, като например служебен автомобил, парламентарно време или назначения на различни постове.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Ще успее ли ГЕРБ да състави правителство с първия мандат?

Подкаст