ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

City Center Sofia става Park Center

София Сити ЦентърОткриване

Най-старият софийски мол ще промени името си. City Center Sofia беше купен от Revetas Capital, които имат нелеката задача да възвърнат интереса на потребителите към него.

От ексклузивния лизинг агент на търговския център Forton/Cushman&Wakefield коментират в официално съобщение, че новата стратегия предвижда той да бъде "ориентиран към ежедневните посещения" и че ще "залага на селекция от марки в средния към висок ценови клас".

Официалното представяне на новата концепция на под името Park Center е планирано за есента на тази година.

Европейската модна марка Reserved вече подписа договор с мола и в края на лятото ще отвори там най-големия си магазин за София. Официалното откриване е насрочено за средата на август.

До момента са подписани договори с наематели за общо над 5000 кв. м в търговския център. По-големите сред тях са Sport Depot, CCC, Capella Play.

На ниво +1 в мола се оформя зона за висок клас марки, а на горния етаж остават киното и зоната за хранене, която ще е обновена и разширена.

На последния етаж ще има голям детски център Capella Play и ресторант с широка тераса и места на открито. Партерът остава за микс от заведения, козметика, услуги и различни магазини.

Успоредно с обновяването на микса от наематели тече и цялостно преустройство, като вече са подменени подовите настилки, окачените тавани, асансьорните клетки и инсталациите. Местата на ескалаторите също са променени, за да се избегнат т.нар. мъртви зони в търговския център.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Противоконституционна ли е мярката за отнемане на коли от пияни и дрогирани шофьори?

Подкаст