ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Мотори стоят нерегистрирани заради липса на табели в КАТ

мотористирокерисъбор

В календара на всеки уважаващ себе си моторист датата 26-и март 2016-а година отдавна е задраскана. Защото откриването на мотосезона е събитието на годината. Много мотори обаче е вероятно да посрещнат откриването в гаража. А собствениците им – у дома. Причината – в КАТ нямат регистрационен номер за мотора, съобщава Нова ТВ.

Без табела всяко преместване струва пари. Затова клиентите оставят моторите на отговорно пазене в сервиза при Бени. "Това е поредният случай без номера, навън има още два. Както виждате – дворът вече ми се напълни с мотори, аз не мога да работя", разказва той.

"Това е изключително сериозен проблем, не защото аз не мога да си карам мотора и да си правя удоволствието,  а и защото е индикатор за това, че държавата е в много лошо състояние и не може да изпълни задълженията, които има към гражданите си", категоричен е Стефан Марков.

В КАТ не намериха време да обяснят пред Нова и зрителите какъв точно е проблемът. Или пък кога ще бъде отстранен. Обясниха обаче, че работят по въпроса.

За всеки уважаващ себе си моторист този отговор далеч не е успокояващ. Особено ако им се наложи да гледат откриването на мотосезона през прозореца.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Противоконституционна ли е мярката за отнемане на коли от пияни и дрогирани шофьори?

Подкаст