ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Полиция и НАП са влезли във фирми на Ториното

кат

Икономическа полиция и барети обискираха офис в Горубляне на Ивайло Борисов-Ториното. Разследващите са проверили счетоводството на три фирми, в които Ториното участва като съдружник. Няма иззети документи, няма и задържани. От полицията не дадоха информация защо в акцията са участвали и барети.

Припомняме, че гардове на Ториното пребиха шофьор на столичното Околовръстно шосе. Вчера Ториното беше задържан за кратко и пуснат.

В късния следобед днес данъчни, криминални и икономически полицаи идват на адреса в Горубляне, където са регистрирани три фирми, в които Ивайло Борисов е съдружник. След 18 и 30 в акцията се включват и тежко въоръжени полицаи.

„Ако някой ми каже в тази държава, че е нормално проверка на НАП да се извършва в присъствието на отряд за задържане.. Вчера излизам от нас, вкараха ме в районното, днес се изсипва отряд за задържане”, коментира пред bTV Ивайло Борисов-Ториното.
В къщата, където са регистрирани фирмите, по това време било семейството на съдружника на Борисов – Радослав Ангелков.
„Това не е нормално – да идва НАП и „Икономическа” и 15-20 маскирани да влизат. Никаква заповед не е представена”, заяви той.

Час с вдигнати ръце до оградата прекарват и служителите на Ивайло Борисов.

От МВР заявиха, че ще коментират действията си, когато има резултат от тях.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кога очаквате сериозно да бъде намалена административната тежест в България?

Подкаст