До 50% отстъпка за “Пожар” от Алианц

Алианц България стартира промоция по застраховка "Пожар” за малки и средни фирми, с която клиентите получават 40%, а при определени условия  – и до 50% отстъпка от премията и не се прилага самоучастие за застрахования при изплащане на обезщетения.  Преференциалните условия са в сила до 31 юли тази година.

Застраховката осигурява защита на активите, които фирмата притежава като покритието й включва рискове по избор на клиента, в т.ч. щети вследствие пожар, природни бедствия, тръбопроводна авария, земетресение, злоумишлени действия и др.

В допълнение към промоцията по застраховка “Пожар”,

„Различните неблагоприятни събития биха могли да доведат да сериозни затруднения в ежедневната дейност на всяка една фирма. Застрахователната защита е може би най-добрия начин за преодоляване на последствията от непредвидими събития. В такъв момент е особено важно да имаш до себе си стабилен застраховател с устойчиво развитие. Във времето Алианц България се доказа като надежден партньор на своите клиенти. Размерът на обезщетенията, срокът, в който те се изплащат и облекчената процедура при ликвидация на щети, са това, което отличава нашата компания“ коментира Стилиян Миланов – заместник изпълнителен директор на ЗАД Алианц България.

Допълнително удобство за клиентите е, че застрахователната премия може да се плати разсрочено. При подновяване през следващи години на полици, сключени при промоционални условия, по които не са регистрирани щети, отстъпките се запазват.


Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Смятате ли, че масовите назначения без конкурс в бордовете на държавните фирми трябва да продължават?

Подкаст