SECURITY EXPO е форум, на който държавните институции и бизнесът представят решения по сигурността

security expo

За 23 пореден път стартира международната специализирана изложба за охрана, сигурност и безопасност SECURITY 2016. И тази година на нея са представени най-добрите тенденции в управлението на системи за контрол и наблюдение на обекти, пожароизвестителна и пожарогасителна техника, ИТ-управление на данни, както и различни дигитални, смарт и кибер платформи. Традиционно специализираната изложба и съпътстващият я дискусионен форум се провеждаj под патронажа на Министерството на вътрешните работи.

„Стана традиция производителите на авангардни и модерни технологии да демонстрират продуктите си всяка пролет в София“, каза при откриването на изложбата главният секретар на МВР гл. комисар Георги Костов. По думите му международното изложение SECURITY EXPO се е утвърдило като успешен форум, на който държавните институции и бизнеса представят решения за повишаване на сигурността и безопасността. Основен акцент в тазгодзишната изложба е сигурността на дигиталните разплащания и онлайн търговията, което е и сред основните приоритети на вътрешното министерство, посочи още гл. комисар Георги Костов.

Председателят на Българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов посочи, че SECURITY 2016 ще представи на посетителите си богата и разнообразна програма. Фирмите, участващи в международното изложение, са над 140.

В рамките на дискусията, съпътстваща SECURITY 2016, ще се включат и представители на Министерството на вътрешните работи.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Къде смятате да прекарате лятната си почивка - в България или в Гърция?

Подкаст