ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

СГП и СДВР разкриха склад за амфетамини

линия на полицията

Под ръководството на Софийска градска прокуратура (СГП) и след едномесечна усилена работа на СДВР, на 22.03.2016 г. в гр. София полицаи задържаха Владислав Милев за наркоразпространение. Извършено беше и претърсване в жилището и работното място на Милев. В дома му в столицата са открити близо 1 кг. амфетамини. Там са намерени също така и бутилки с течности и други консумативи, предназначени за производство на наркотици.

В заведение в София, където Милев работи, са открити още и иззети около 50 грама амфетамини. Цялата операция бе реализирана благодарение на добрата работа между СГП и СДВР.

С постановление на прокурор от Софийска градска прокуратура  (СГП) на 22.03.2016 г., Владислав Милев е задържан за срок до 72 часа. Той е привлечен като обвиняем за държане с цел разпространение на високорискови наркотични вещества, в големи размери (престъпление по чл. чл. 354а, ал. 2, пр. 1, вр. ал. 1, пр. 4, алт. 1 от НК).

Предстои внасяне на искане за вземане на постоянна мярка за неотклонение  ”Задържане под стража”, спрямо обв. Милев, който няма предишни осъждания.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че държавата беше достатъчно подготвена за първия по-сериозен сняг?

Подкаст