ЦСКА с много неприятни въпроси към Александър Томов

Александър Томов

Ръководството на ЦСКА коментира изказването на Александър Томов, който иска клубът да бъде оздравен.

Армейци,

от доста време насам ставаме свидетели на появата на различни „спасители“, „оздравители“ и „доброжелатели“, които искат най-доброто за нашия любим клуб и които се появяват в точно определени моменти. Защо се появяват точно в тези моменти… можем само да предполагаме. Всеки може да си направи изводите сам!

За съжаление обаче си остават само с появата, намеренията, обещанията, празните приказки и желанието да блеснат и спечелят няколко минутки слава на гърба на ЦСКА, да разединят привържениците и да всеят смут в нашите редици, в които цари спокойствие и ред – две състояния, които липсваха на „Армията“ години наред.

Днес в медийното пространство се появи нов спасител – неочакван, но пък за сметка на това добре познат на „червената“ общност. Изведнъж, армейци, на сцената се появи нов актьор, който запя стара песен на нов глас. Песен, която вярваме сте слушали стотици пъти.

Въпросният „спасител“ борави добре с юридическата терминология, споделя интересни факти и събития и определено има дар слово. Същият този радетел за спасение на любимия отбор обаче търси няколко милиона от ЦСКА. Няколко милиона отпуснати като заем… от негова фирма.

ЦСКА има няколко въпроса към въпросния джентълмен:

  • Г-н Томов, вярно ли е, че парите от трансфера на Спас Делев са отишли директно във ваша сметка, а не по сметката на ЦСКА?
  • Вярно ли е, че заемът от „Инвестбанк“ е трябвало да бъде погасен с парите от трансфера на Спас Делев в Мерсин? (Понеже ние имаме документи, внимавайте с отговора!)
  • Г-н Томов, вярно ли е, че комисионната за Ивайло Чочев, която трябваше да бъде преведена на Футболен клуб Чавдар (Етрополе), е постъпила отново във ваша сметка?
  • Г-н Томов, колко месеца/години, по време на вашето управление, служителите на Футболен клуб ЦСКА не са получавали трудови възнаграждения?
  • Г-н Томов, колко време не бяхте плащали сметките за вода и ел. енергия на стадион „Българска армия“?
  • Г-н Томов, защо докато управлявахте клуба 3 години не разсрочихте задълженията към НАП, а предлагахте неликвидни обезпечения?
  • Основният въпрос към вас е – защо предадохте акциите на господата Петър Манджуков и Юлиян Инджов. Не можехте да погасите кредита или имаше друга причина?
  • Сам казвате, че съдът е единственият легитимен орган, който може да се произнесе, в такъв случай как ще коментирате решението на същия този български съд, че дружеството ПФК ЦСКА АД е в неплатежоспособност от 31 декември 2014 година?
  • Ще отречете ли, че по време на вашето управление се натрупаха най-много дългове?
  • Продължавате ли да звъните на единия от собствениците на клуба с молби да не бъдат разгласавяни подробности около вашето управление?

Доста нелепо звучи от вашата уста да говорите за оздравяване, г-н Томов, при положение, че имахте възможност да оздравите дружеството, а не да трупате допълнително дългове.

И на последно място, но не по значение, разбира се, след като смятате, г-н Томов, че сте в правото си, защо не заповядате на някой мач на любимия отбор, за да усетите любовта на народа?

Очакваме ви!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Откъде се информирате за предстоящия вот 2 в 1 на 9 юни?

Подкаст