Разкриха кой издаде стаичката за дрога в дискотеката на Коцето

кокаин

Валентин Рангелов е от групичката „Ловци на звезди”, който има хиляди снимки с популярни български и чуждестранни ВИП-ове. Той разкри и кой е издал стаичката за дрога в дискотеката на Коцето. "Сигналът не идва от мен и нашата група „Ловци на звезди”. Но ние имаме забрана за този клуб от около година. Бивш служител във въпросната дискотека, бивш управител, съобщи за нелегалната продажба на наркотици. Не искам да казвам нейното име, за да не й навлека неприятности, но е жена, която от почти година не работи там. Тя лично пред нас е споделяла, че там се продават наркотици. Уволниха я след инцидент с Тони Стораро. Няколко човека бяха сменени автоматически тогава. Но в тази дискотека инцидентите са много, които са укривани", съобщава  news.bg.

"Стораро беше жестоко пребит в дискотеката на негово участие. След този случай известно време той отказваше клубни ангажименти. Аз бях на въпросното участие и видях как четири момчета, на възраст между 20 и 26 г., дръпнаха микрофона му от ръцете и тръгнаха да го бият. Започнаха да го налагат с шутове, но охраната успя да реагира бързо, и трудно го отърваха. Не съм запознат защо е било това спречкване, може и заради момиче да е…

Ние си чакаме хора за снимки по събития и навсякъде. Преслава имаше участие в „Плаза” и ние я чакахме на задния вход, валеше страшен дъжд. Тя обаче ни предложи да влезем вътре, за да се снимаме. По време на цялото участие ни отбягваше и така и не ни даде снимки. Задържаният управител Игнат Ханджиев я изведе с един чадър от задния вход. Едно от момчетата от нашата компания я нарече „гнуслив наркомански скелет”. На другия ден искахме да отидем на участие на друга изпълнителка и охраните ни казаха, че сме имали забрана за влизане. Обидили сме Преслава извън дискотеката. Не може за това да ни се слага забрана".

На въпрос :Виждал ли си тази стаичка за шмъркане, знаеш ли кои са известните посетители там?", той казва: "Една треторазрядна руса певица е влизала и е шмъркала там с едно от момчетата от компанията ни. Но една наша приятелка преди две седмици е звъняла да си запази сепаре за участието на Преслава, да отиде с приятели и да си пийне. Оттам са й казали, че грамът струва между 120 и 150 лв. И за да си вземеш сепаре, то трябва да платиш толкова. Но те не го наричат дрога, кокаин и т.н., просто казвали трябва да си вземете материал. Вътре в заведението казват материал на наркотиците".

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Откъде се информирате за предстоящия вот 2 в 1 на 9 юни?

Подкаст