ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Радан Кънев: Защо Корнелия Нинова не покани феновете на Живков – Борисов и Първанов?

НДК ХІV Национално събрание на ДСБ Радан Кънев

Лидерът на ДСБ Радан Кънев попита иронично Корнелия Нинова защо не е поканила на тържеството в Правец "и другите фенове на Живков", като премиера Бойко Борисов, лидера на ВМРО Красимир Каракачанов, евродепутата Николай Бареков и лидера на АБВ Георги Първанов. Така той коментира на личния си профил във Фейсбук вчерашното поднасяне на цветя пред паметника на Тодор Живков от ръководството на БСП.

"Преди два дни, Nerry Terzieva публикува разтърсващ спомен от дните, в които диктаторът Живков прогони стотици хиляди български граждани от родината. Акт, с който нанесе на обществото ни рани, които десетилетия не заздравяват и тровят единството на нацията ни.

Преди един ден, другарката Корнелия поднесе цветя на паметника на диктатора. И показа, че БСП вечно ще сипва сол в раните и ще разделя обществото. Напомни ни, че промяната в БСП, превръщането й в разумна левица, не е възможна.

Остава само един въпрос – защо този лявосектантски подход, другари? Защо не поканихте и другите фенове на Живков? Борисов, Каракачанов, Бареков, Първанов?

Какво чудно помирение на власт и "опозиция" бихте спретнали под взора на сатрапа, който три пъти фалира родината си и два пъти опита да я хариже на чужда държава…", пише Радан Кънев.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че държавата беше достатъчно подготвена за първия по-сериозен сняг?

Подкаст