ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Онлайн букмейкърът “bet365” взе лиценз за България

bet365

Един от най-популярните букмейкъри в световен мащаб получи лиценз за България. Компанията "Bet365" официално получи право да оперира на българския пазар след близо 2 години отсъствие.

С цел да спази всички норми на Държавната комисия по хазарта се наложи букмейкърът да изтрие акаунтите на българските си потребители, но по всяка вероятност пази някои от данните им.

За да може да продължи да използва платформата всеки потребител е нужно да си направи нов акаунт, независимо дали преди такъв и това може да стане оттук. При наличието на средства в стар акаунт, те ще бъдат автоматично върнати в потребителската банкова сметка.

На 15 юни (сряда) връзка с екипа на сайта (съпорта) на "bet365" не може да бъде осъществена, но се очаква да се това да се нормализира в следващите няколко дни.

Промените преди и след лицензирането на компанията, могат да бъдат проследени в експертното ревю за Bet365 от Betenemy.com.

Пълният текст от решението на Държавната комисия по хазарта:

„След като разгледа изложените обстоятелства в Докладна записка с изх. № 000030-6208/02.06.2016 г., Държавната комисия по хазарта РЕШИ:

 

В изпълнение на Решение № 3351/16.05.2016 г. на АССГ разпорежда издаването на удостоверение по чл. 34, ал. 1 от ЗХ на „ХИЛСАЙД (НЮ МЕДИЯ МАЛТА)“ ЛИМИТИД със седалище и адрес на управление: Малта, офис 1/2373, Ниво G, Куантъм Хауз, 75 Абейт Ригърд Стрийт, Та‘Ксбиекс ХВХ 1120 представлявано от Стивън Рой Иберсън – директор и Джоузеф Франсис Борг – секретар, за организиране на онлайн залагания върху резултати от спортни състезания и надбягвания с коне и кучета за срок от 5 /пет/ години. Интернет сайт, чрез който ще се извършва участието в хазартните игри: www.bet365.com.

 

Гласували – 4

За – 4

Против – няма.“

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че избори 2 в 1 са добра алтернатива за страната?

Подкаст