В новия брой на вестник “БАНКЕРЪ” №26 четете:

В новия брой 26 на вестник "БАНКЕРЪ" четете - корица

Дилемите на континента

Ако Великобритания не желае да загуби достъпа си до европейския пазар, тя ще трябва да запази свободата на придвижване на жителите на Европейския съюз на територията й. Това беше посланието, около което се обединиха лидерите на оставащите в ЕС 27 страни. И отново излезе на преден план разделението по линията "повече Европа – по-малко Европа". Всичко по темата в новия брой на „БАНКЕРЪ“

 

Губим за кой ли път от АЕЦ "Белене"

Въпреки демонстрирания оптимизъм изгледите българското правителство да намери печеливш изход от ситуацията с оборудването за АЕЦ "Белене" съвсем не са големи, смятат голяма част от ядрените специалисти в страната. Подробностите – на страниците на финансовия седмичник.

 

Политиката овладя комисията за конкуренцията

Промяната у нас пак се оказа подмяна. Новата Комисия за защита на конкуренцията ще е досущ като старата, че може и по-зле. Формално хората ще са други, но все така политически обвързани и икономически зависими. С една дума – послушни! Как да е иначе, след като постовете бяха предварително спазарени от водещите политически сили и нямаше никакво значение кой какъв е, колко може и за какво става. Повече – на страниците на „БАНКЕРЪ“. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Ще успее ли ГЕРБ да състави правителство с първия мандат?

Подкаст