ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Андреа Ледсъм: Всички легални имигранти могат да останат и след “Брексит”

Andrea Leadsom Андреа Лийдсъм депутат Великобритания

Андреа Ледсъм, един от кандидатите за поста на министър-председател на Великобритания заяви, че ще се гарантира, че всички имигранти, които живеят легално в Обединеното кралство, ще са добре дошли да останат, след като страната излезе от Европейския съюз, съобщава Ройтерс.

Енергийния министър на Великобритания уточни и, че след „Брексит“  тези, които искат да пътуват и учат в Европа ще бъдат свободни да го направят.

"Трябва да се даде сигурност на различни групи хора в нашата собствена страна. Сигурността на миграция. Ние искаме справедлива, но контролирана имиграция, справедлива към онези, които вече са тук и справедлива към всички таланти по целия свят", добави Ледсъм.

"Хората имат нужда от сигурност и те ще я получат. Аз казвам на всички, които са законно тук, че са добре дошли да останат.", завърши тя.

По-рано през седмицата енергийният министър стартира кандидатурата си за председател на Консервативната партията, като обяви, че нейната цел е да върне свободата на Обединеното кралство.

Тогава Ледсъм нападна и основния си конкурент Тереза Мей като подчерта, че за разлика от нея, няма да използва европейските граждани, живеещи във Великобритания като "разменна монета" и обеща техните права да бъдат запазени по време на преговорите по излизането на страната от Европейския съюз.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че ротацията във властта трябва да се случи на всяка цена?

Подкаст