Бойко Борисов се възхити на спортистите ни

гимнастички

Поздравления за силата, духа и професионализма, който показаха момичетата и треньорският екип. Така поздрави премиерът Бойко Борисов българските участници на олимпиадата в Рио.

"Нежните представителки на България бяха прекрасни, въпреки трудностите, които преживяха. Радвам се, че заедно с Мирела Демирева и Елица Янкова българските момичета успяха да донесат медали и да представят достойно страната ни предвид множеството предизвикателства, с които трябваше да се справят. Гордост за България. Пожелавам им още много успехи!", написа Борисов на страницата си във Фейсбук. 

Министърът на спорта Красен Кралев коментира представянето на гимнастичките ни.

"Те спечелиха сърцата на целия свят ! Златните ни момичета спечелиха бронзов медал от Игрите по един великолепен и драматичен начин, само два месеца след трагичния инцидент с Цвети Стоянова. Играха за всички българи с любов и страст, въпреки напрежението, въпреки хейта с който бяха засипани преди време, въпреки двете досадни грешки вчера. Защото вярваха в себе си, вярваха в Ина Ананиева и Илиана Раева, вярваха в любовта на стотиците хиляди българи, които стояха с тях до край ! Респекат и поклон за всичко, което сте дали на България слънца прекрасни", сподели Кралев. 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Смятате ли, че масовите назначения без конкурс в бордовете на държавните фирми трябва да продължават?

Подкаст