ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Български служител в ЕК подготвил 40 „опорни точки“, очернящи Ирина Бокова?

бокова

По имейла news.bg получи писмо, съдържащо 40 „опорни точки“, очернящи българския кандидат за ООН Ирина Бокова, с които трябвало да се оперира в социалните мрежи.

Опитахме да се свържем с първоизточника на писмото – български служител в ЕК, но получихме автоматичен отговор, че не се намира в офиса си.
В текста, придружаващ опорните точки, се пояснява, че те са съгласувани с наш човек в ЕК.

Самите 40 „точки“ няма да публикуваме, тъй като първо не е ясно, доколко те са реални, и второ, тъй като ако се окаже, че има подобна кампания, с публикуването им бихме се включили в нея, което според нас е абсурдно.

Копираме част от писмото, съпровождащо „опорните точки“:В приложен файл Ви изпращам насоки за коментари в социалните мрежи по темата – избор на генерален секретар на ООН. Както знаете, … следи отблизо надпреварата за наследник на Бан Ки-мун и насоките са съгласувани с….

За да подкрепим този вариант, трябва да продължим кампанията в социалните мрежи, с която да наложим името й като потенциален нов кандидат.

В приложение ще намерите текстове за възможни постове под статии в електронни сайтове и в социалните мрежи (самостоятелни, с линк към подходяща статия или като и коментари под чужди постове), свързани с протичащата в момента процедура за избор в ООН. Разчитаме да ги публикувате в групи с политическа или друга насоченост във Фейсбук, както и да ги адаптирате и разпространявате и в други социални мрежи, съобразно спецификата им – Тwitter, Instagram, My Space, LinkedIn и т.н.

Отчитането на постовете Ви ще бъде извършвано от специално наета за целта фирма, въз основа на което ще бъде извършвано и заплащането на Вашите услуги.“

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кога очаквате сериозно да бъде намалена административната тежест в България?

Подкаст