ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Татяна Дончева стартира с кампания в интернет

татяна дончева

Татяна Дончева агитира с видеоклип в интернет и фейсбук за да я харесат гласоподавателите за "Дондуков" 2.

Тя дава решение на казуса как да бъдат пренесени в една лодка вълк, овца и купа сено. Това става в представения предизборен клип на кампанията със слоган в подкрепа за решителен и отговорен президент.

Освен с клип и сайт кампанията стартира и с фейсбук игра. В ролята на кормчия е кандидатът за президент и лидер на Движение 21 Татяна Дончева. В клипа специално участие имат три вълка. „Животните са истински”, заяви предварително Дончева и уточни, че не са били упоявани по време на снимките.

С най-добро екранно поведение се е доказала овцата – която стоически издържала крепенето на лодката, редом с най-големия си враг – вълкът. „Най-добре се държеше овцата – тя не мръдна”, коментира Дончева.

Така, въпреки че мрази ранното ставане лидерът на "Движение 21" е била на крак в четири часа сутринта за заснемането на клипа на язовир „Искър”.

Участниците в клипа – три вълка, специално селектирани и опитомени на 80% за нуждите на българската киноиндустрия, са били придружавани от своите дресьори. Но въпреки това заради снимките с дрон, се е наложило Дончева да пребивава в една лодка с въпросните вълк, овца и купа сено по средата на язовир Искър и то рано сутринта.

Иначе за главните герои Дончева призна, че единият от вълците е бил по-кротък и възрастен, другият по-яростен, а третият е бил младо вълче. Всички те са влезли в роля за екранизацията на невъзможния за разрешаване казус.

„Трябваше да правим снимки в близък план, в който трябваше да се наместим върху тази лодчица – операторът, асистентът му, режисьорът, аз и вълка и овцата, плюс балите сено”, посочи Дончева. По думите й всичко това е било огромно предизвикателство, предвид клатенето на лодката при преместването на операторите. Така резултатът от снимките за главната героиня е само мускулна треска – неизвестно от какво.

„До този момент не просто не бях управлявала лодка, но и не бях виждала как се управлява”, посочи кандидатът за президент. „Съдържанието на клипа е контрапункт на известна електронна игра, в която се пренасят от един бряг на друг – вълк, овца и купа сено, като в клипа решаваме тази невъзможна задача, да ги превозваме заедно”, коментира още Татяна Дончева.

В помощ на клипа идва и игра със същия казус за решаване във Фейсбук. Освен това за старта на кампанията е предвидена и интернет  страница Tatianadoncheva.info, в която е публикувана основна информация за кандидат-президентската двойка Татяна Дончева – Минчо Спасов, актуални новини и събития с тяхно участие.

Стремежът на клипа е да покаже, че кандидат-президентската двойка се стреми да намери решение на невъзможни задачи и проблеми, за които мнозинството от българи считат, че е невъзможно да бъдат оправени.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че ротацията във властта трябва да се случи на всяка цена?

Подкаст