ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Простреляният в Драгалевци: “Аз съм бащата на второто дете на Елена Ангелова!”

стрелба

Александър Атанасов, пострадал от стрелбата в „Драгалевци”, гостува в предаването „Лице в лице” по bTV. Той е в центъра на любовен триъгълник заедно с бившата Мис България Елена Ангелова и нейния бивш съпруг. Атанасов твърди, че второто дете на Елена е от него. Във фаталната вечер Атанасов отива в дома на Ангелова, твърди, че го прави, за да види детето си. Последвала стрелба.

“Искам на четири очи да говоря с нея, да се уверя, че детето е живо, здраво и се чувства добре, дори нямам претенции то да бъде при мен”, разказа Атанасов. По думите му двамата са имали връзка 4 години, от която се е родило детето, но докато тя все още е била омъжена и по закон то се води на съпруга.

Според Атанасов обаче ДНК тестове са показали, че той е биологичен баща, и Елена Ангелова е пуснала искова молба в съда и е поискала официално той да бъде признат. „Според последната версия на майката обаче то не е мое”, казва Атанасов, който твърди, че от година не е виждал детето.

„Аз съм човек, който дълбоко не вярва в насилието”, увери той пред камерите. По думите му във вечерта на стрелбата е отишъл в „Драгалевци” сам в 20 ч. и спрял пред къщата. „Появиха се двама господа – бившият й съпруг и охраната, и започнаха да ме бият”, твърди той. „Искаха да ме вкарат в гаража, за да приключели един път завинаги”, допълни Атанасов. „Убеден съм, че Елена е умен и интелигентен човек и не би постъпвала по този абсурден и необясним начин, ако нещо не я караше така да прави”, отбеляза той.

Атанасов смята, че в семейството й няма нормални отношения и там има насилие.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Ще потърсите ли правата си, ако Ви измамят като потребител?

Подкаст