“Алианц” – с нови атрактивни цени по “Гражданска отговорност”

Нови, по-ниски цени по застраховка "Гражданска отговорност" предложи "Алианц България".

За водачите на автомобили от масовия клас (до 1300 куб. см), с регистрация в гр. София, чиито водачи са на  възраст 46 години, цената в "Алианц" е 166.57 лева. Ако колата е с регистрация в по-малък град – например в Стара Загора, във Велико Търново или в Пазарджик, при същите параметри цената на полицата е 157.39 лева. При подновяване на полицата в компанията, ако в предходния период не е имало щети, клиентите получават до 5% отстъпка от цената по застраховката. Обявените от "Алианц" цени са крайни – в сумата са включени вноската за Гаранционния фонд, данък и стикер.

В допълнение, при комплексно застраховане в компанията клиентите могат да получат атрактивни условия и отстъпки по други продукти – например 5% отстъпка по застраховка "Каско" и само за 10 лв. – застраховка "Помощ при пътуване – Автоасистанс".

"Новите тарифи на "Алианц България" по застраховка "Гражданска отговорност" са продиктувани от нашия стремеж да предлагаме най-подходящите решения за своите клиенти. Използвайки международния опит на компанията, ние непрекъснато проучваме мнението на клиентите – от издаването на полицата до ликвидацията на щетите. Клиентът търси сигурност, надеждно и качествено обслужване на добра цена”– коментира Милен Иванов – заместник изпълнителен директор на ЗАД "Алианц България".

Интересът към застраховката традиционно е особено силен в края на годината. Причината е, че именно тогава се  подновяват най-много полици.

Застрахователите съветват в никакъв случай да не се пренебрегва сключването на застраховка "Гражданска отговорност" на автомобилистите, тъй като при произшествие може да се окаже, че трябва да заплатят непосилна сума като обезщетение.

Всички, на които предстои сключване на нова или подновяване на полицата, могат да проверят новите по-ниски цени на "Алианц" в електронния калкулатор на www.allianz.bg, както и при агентите, брокерите и офисите на компанията. За улеснение на клиентите се предлага и разсрочено плащане на застраховката на четири вноски.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Откъде се информирате за предстоящия вот 2 в 1 на 9 юни?

Подкаст