ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Мелания Тръмп ще съди списание, очернило мъжа й

мелания тръмп

Мелания Тръмп нарече "неверни и напълно измислени" твърденията в публикация в сп. "Пийпъл" за извършено от съпруга й Доналд Тръмп сексуално посегателство, предадоха Асошиейтед прес и ТАСС.

Съпругата на републиканския кандидат за президент на САЩ настоя за опровержение и извинение и заплаши, че ще съди изданието.

В материала сътрудничката на списанието Наташа Стойноф казва, че милиардерът е извършил сексуално посегателство срещу нея по време на интервю, което тя е направила в дома на семейство Тръмп.

Републиканският кандидат-президент отрече подобно нещо. Адвокати на семейство Тръмп заявиха, че подробностите в статията са "неверни и напълно измислени".

Мелания Тръмп обаче няма да съди "Пийпъл" заради обвиненията към мъжа й в сексуално посегателство, а заради твърдението на Стойкоф за среща между тях двете години по-късно. 

Наташа Стойкоф е от български произход и дядо й, който бил близък с ВМРО, трябвало да се вози на "Титаник" на път за Америка, но го изпуснал за 20 минути. Години по-късно той все пак емигрира.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Ще потърсите ли правата си, ако Ви измамят като потребител?

Подкаст