ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

В новия брой №42 на вестник “БАНКЕРЪ” четете:

в следващия брой

Държавата ще плати и за частния пристан на Доган

Грижовността, с която държавата се отнася към прищевките на почетния председател на ДПС Ахмед Доган е повече от поразителна. След перипетиите около собствеността и градежа на морския сарай в парк “Росенец” и след имитациите на прокуратурата, че разследва нещо, преди седмица областният управител на Бургас Вълчо Чолаков доказа, че е по-чевръст от обвинителите. И се произнесе… в полза на свързаната с ДПС лидера фирма "Хермес Солар", като взе решение и я обяви за собственик на пристана край морския сарай до Созопол. Подробностите – на страниците на „БАНКЕРЪ“.

600 чиновници ще командва Росен Желязков

Росен Желязков, довереният човек на премиера Бойко Борисов, чието име нашумя около скандала с костинбродските бюлетини, не само ще получи почти министерство, а и цяла армия чиновници. Ще сформира свой политически кабинет – със заместници, съветници, пиари… все доверени хора, които ще се назначават не с конкурс, а с препоръка от партийната централа.  Повече по-темата на страниците на финансовия седмичник.

Камък в гьола "Белене"

Уникално нещо е държавната машина. Особено като се зададат избори и ако се очертава да е напечено. Въвеждаш необходимата програма, натискаш копчето и тя започва да мачка. Разбира се, след време забавя оборотите, но нали основната задача е изпълнена… Тази седмица "машината" се развъртя в енергетиката. Всичко по темата – в новия брой на „БАНКЕРЪ“.

Колко струва несъстоятелността на КТБ

За две години депутатите изговориха много приказки и се пръснаха по родните си места да дават обещания как ще гарантират прозрачността на процеса по несъстоятелност на Корпоративна банка. И уж в тази посока направиха и много законодателни изменения. За съжаление обаче всички тези мерки на народните избраници водят до предоставянето на половинчата информация  която вместо да хвърля яснота, внася още по-голямо объркване и поражда купища въпроси най-вече сред фирмите и гражданите, които са кредитори на Корпоративна банка. Подробностите – в "БАНКЕРЪ".

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че ротацията във властта трябва да се случи на всяка цена?

Подкаст